Γλυπτική σώματος

Γλυπτική σώματος
Η αναδιαμόρφωση της σιλουέτας και η βελτίωση των ατελειών του σώματος μπορεί να επιτευχθεί με τον συνδυασμό διαφόρων τεχνικών. Η τελική επιλογή του είδους της θεραπείας εξαρτάται από το πρόβλημα του κάθε ατόμου.

Συνήθως επιλέγουμε ανάμεσα σε 4 είδη θεραπειών:

N
Μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης / λιποδυστροφίας
N
Αντιμετώπιση της χαλάρωσης με νήματα PDO
N
Αντιμετώπιση της χαλάρωσης, ουλών και ραγάδων με Vivace Fractional Microneedling RF – Σύστημα Κλασματικής – Ραδιοσυχνότητας Vivace
N
Μηχανήματα Vaccum (τύπου LPG)

Λιποδιάλυση

Λιποδιάλυση
Ο όρος λιποδιάλυση αναφέρεται σε μία μη επεμβατική μέθοδο αντιμετώπισης της τοπικής εναπόθεσης λίπους ή της λιποδυστροφίας (κυτταρίτιδας) με την είσοδο μέσα στο δέρμα μέσω μεσοθεραπείας διάφορων δραστικών ουσιών. Η λιποδιάλυση δεν είναι μέθοδος απώλειας βάρους. Η διαδικασία είναι γρήγορη, δεν απαιτεί επιδέσμους ή παραμονή στο σπίτι και φυσικά δεν απαιτεί καμιά αναισθησία.
Αν το κύριο πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι η κυτταρίτιδα (τοπική λιποδυστροφία), οι κύριες δραστικές ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι η καφεΐνη, η καρνιτίνη, η αγκινάρα, Artichoke, το Rutin & Melilot και τελευταία και χρησιμοποιείται και η τεχνολογία των βιομιμητικών πεπτιδίων.

Συνήθως συστήνονται 6-12 εβδομαδιαίες συνεδρίες.

Όσον αφορά την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους οι κύριες ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι η φωσφατιδυλ-χολίνη με δεοξυξυχολικό νάτριο και το δεσοξυχολανικό οξύ.

Για να γίνουν εμφανή τα αποτελέσματα χρειάζονται κατά μέσο όρο 3-5 θεραπείες / 3-6 εβδομάδες. Η μέθοδος της λιπόλυσης είναι μια μέθοδος που έχει πολλά πλεονεκτήματα. Eίναι ανώδυνη, αποτελεσματική, μη Χειρουργική, απόλυτα ασφαλής, με σύντομο χρόνο επέμβασης και δεν απαιτεί καμία νοσηλεία.

Αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος με νήματα PDO

Iδανική μέθοδος για βελτίωση της χαλάρωσης, για στήριξη, ανόρθωση και σύσφιξη σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος χωρίς ουλές, ανώδυνα, με ασφάλεια και με άμεσο αποτέλεσμα. Ταιριάζει κυρίως σε άτομα των οποίων το δέρμα χρειάζεται στήριξη και σύσφιξη, ηλικίας άνω των 30 χρόνων, μετά από απότομη απώλεια βάρους,μετά απο εγκυμοσύνη, σε περιπτώσεις ελάστωσης ή χαλάρωσης, σε φωτογηρασμένα δέρματα και σε λεπτά γονιδιακά δέρματα.

Τα νήματα PDO είναι αγγειοχειρουργικά ράμματα πλήρως απορροφήσιμα και υδρο-λύονται σε CO2 και H2O. Είναι εξαιρετικά ασφαλή νήματα και έχουν χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα στην ιατρική πράξη, σε αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Εισάγουμε τα νήματα χρησιμοποιώντας μια λεπτή βελόνα και δημιουργούμε ένα εσωτερικό πλέγμα νημάτων μέσα στο δέρμα, έτσι ώστε να υποστηρίξουμε και να ανορθώσουμε τους ιστούς του δέρματος.

Με εξαιρετικά αποτελέσματα:

N
Στα μπράτσα
N
Στην κοιλιακή χώρα
N
Στους γλουτούς
N
Στο εσωτερικό των μηρών
N
Στο στήθος
N
Στα γόνατα
αλλά και σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε σύσφιξη / ανόρθωση.
Πλεονεκτήματα lifting σώματος με PDO
N
Σύντομος χρόνος αποθεραπείας (20-30’)
N
Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες
N
Ασφαλές αποτέλεσμα που διαρκεί στο χρόνο
N
Άμεσο αποτέλεσμα και συνεχής βελτίωση έως και 3 μήνες μετά τη θεραπεία
N
Ελάχιστος πόνος
Σύστημα Vivace
Σύστημα Vivace

Αντιμετώπιση της χαλάρωσης, ουλών και ραγάδων με Vivace Fractional Microneedling RF – Σύστημα Κλασματικής Ραδιοσυχνότητας Vivace

Το microneedling RF είναι η πιο καινοτόμος θεραπεία που έχει να επιδείξει η αισθητική δερματολογία σήμερα και βασίζεται στην ικανότητα του οργανισμού μας να παράγει κολλαγόνο. Είναι η µόνη μέθοδος που έχει τη δυνατότητα να περνά µε ασφάλεια και να δρα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, αφήνοντας εντελώς ανέπαφη την επιδερμίδα, προκαλώντας παραγωγή νέου κολλαγόνου. Πρόκειται για ένα μικρο-επεμβατικό σύστημα, ανώδυνο και χωρίς χρόνο αποθεραπείας, όπου πολλές μονωμένες μικροακίδες διεισδύουν στην κατώτερη στοιβάδα του δέρματος σε βάθος 0,5-3,5mm, προκαλώντας έναν ελεγχόμενο μικροτραυματισμό και θερμική διέγερση μέσω της εκπομπής ραδιοσυχνοτήτων.

Το Vivace είναι η πιο εξελιγμένη κλασματική RF και η θεραπεία γίνεται ογκομετρικά και τρισδιάστατα χάρη σε 2 εξελιγμένες κεφαλές. Με τη λειτουργία διάχυτης μεταφοράς θερμικής ενέργειας (1 Μhz) πετυχαίνουμε βαθιά σύσφιξη, και με τη λειτουργία επιφανειακής και εν τω βάθει θέρμανσης ιστών (2 Mhz) καταφέρνουμε και χρησιμοποιούμε εστιασμένη υψηλή ραδιοσυχνότητα, που δρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας έως και το χόριο.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και για βέλτιστα αποτελέσματα συνήθως προτείνονται 2-5 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 3-4 εβδομάδες.

Η θεραπεία µε microneedling RF στο σώμα ενδείκνυται για ραγάδες (ραβδώσεις), σε ουλές σε οποιοδήποτε σημείο του ανθρώπινου σώματος, χαλάρωση του δέρματος και σε αντίθεση με τα laser έχει έλαχιστο χρόνο αποθεραπείας και γίνεται όλες τις εποχές του χρόνου.

Σύστημα Vivace

Vaccum Therapy

Vaccum Therapy
To τριπλό κυλιόμενο δερμοαπορροφητικό μασάζ με σύγχρονη εκπομπή laser επιτυγχάνει βελτίωση της λιποδυστροφίας («κυτταρίτιδας»), βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας, αποδέσμευση της κατακράτησης των υγρών και απώλεια πόντων. Είναι μια απόλυτα φυσική μέθοδος, ανώδυνη, ευχάριστη που δεν επηρεάζει καθόλου τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Προτείνονται 10-15 εφαρμογές, αλλά τα πρώτα αποτελέσματα τα βλέπεται από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές και μπορεί να συνδυαστεί με ραδιοσυχνότητες, και μεσοθεραπεία.
Σχετικά με την ιατρό
Δερματολόγος Αφροδισιολόγος Πισσαλίδου Λίλα
Λίλα Πισσαλίδου Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος
Anc. Attachée des hopitaux des Paris

To dermatologos-pissalidou.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.

Pin It on Pinterest

Share This